Verloskundig Baken
Verloskundig Baken
25: Verjaardagsspecial
/

AFLEVERING OMSCHRIJVING

Morgen alweer één jaar geleden brachten we onze eerste podcast uit, niet te geloven! We konden deze gelegenheid niet voorbij laten gaan om terug te kijken op wat voor ons de mooiste, leukste of meest bijzondere momenten waren van afgelopen jaar. Maar we hebben zoals altijd ook een gast, alleen deze keer vertellen we nog even niet wie het is… We willen jullie bedanken voor het luisteren, en alle steun afgelopen jaar. Steun in de vorm van leuke berichtjes, in de wandelgangen en ook financiële steun door een donatie of een petje.af abonnement af te sluiten. Door jullie steun kunnen we door. Op nog vele leuke, grappige, informatieve en gezellige afleveringen in de toekomst!

Shownotes, doneren, of meer info over Verloskundig Baken: www.verloskundigbaken.nl

GASTEN

Joost Dikker Hupkes

Je kan hem hier vinden op Linkedin.

SHOWNOTES

Zo trots op onze afleveringen afgelopen jaar! Welke vonden jullie het leukste?

 

 

Een hele grote dank aan onze gasten het afgelopen jaar!

 

 

En natuurlijk grote dank aan jullie voor het luisteren! Wie had gedacht dat ons plan zo’n succes zou worden.

 

ACHTERGROND VAN DE PODCAST

Met deze podcast willen we een podium geven aan vernieuwende onderwerpen binnen de geboortezorg. Hiermee willen we het gesprek opgang brengen en zorgverleners binnen de geboortezorg inspireren.

Verloskundig Baken is een samenwerking tussen Jolanda Liebregts, Marieke Smith, Rachel Reintjes, Karika van Hemert en de presentatoren van deze podcast Kirsten Schatorjé en Myrna Knol

Editing: Joost Dikker Hupkes

Zeegeluiden en muziek van Zapsplat

Je kan ons vinden op:

www.verloskundigbaken.nl

Instagram: @verloskundig_baken

Facebook: Verloskundig Baken

Twitter: @verloskundigb

Een voicemail achterlaten op: 06-82858646

Wil je ons steunen dan kan dat met een kleine maandelijkse bijdrage via petje.af en ook door een eenmalige donatie via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *